Köp och leveransvillkor

Beställning

Beställningar kan göras via telefon eller e-mail kontakta@litooffroad.se

Observera att vi inte ger någon garanti för att bilderna i butiken visar varans exakta utseende. Genomförd beställning innebär att du godkänner våra köpvillkor och samtycker till att namn och adress registreras i vårt kundregister.

Priser

Samtliga priser i butiken anges i svenska kronor och inkluderar moms. Vi förbehåller oss rätten att ändra priserna i e-butiken utan föregående avisering.

Fraktkostnad

 • Fraktkostnad baseras på speditörens avgifter för vikt och storlek.

Betalningsalternativ

 • Postförskott/Efterkrav. Du betalar när du hämtar ditt paket. En avgift på 52,50 kr tillkommer.
 • Förskottsbetalning. Du betalar in på vårt bankgiro 290-4555. Ingen avgift tillkommer.
 • Faktura

  Vid betalning via faktura samarbetar vi med Svea Ekonomi AB. För att handla mot faktura måste du ange ditt personnummer eller organisationsnummer. Förutsättning för att få handla mot faktura är bland annat att du är registrerad i folkbokföringsregistret i Sverige och är över 18 år. Du får inte ha några betalningsanmärkningar. Samtliga fakturor är av LiTo Offroad överlåtna till Svea Ekonomi AB. Fakturans betalningsvillkor är 14 dagar. Vid försenad betalning utgår avtalad samt lagstadgad påminnelseavgift. Dröjsmålsränta utgår med 2 % per månad. Vid utebliven betalning överlämnas fakturan till inkasso

 • Delbetala

  Genom vårt samarbete med Svea Ekonomi AB kan du teckna ett kontokreditavtal och därmed kunna delbetala ditt köp. Kredittiden väljer du genom att kryssa i det kampanjalternativ som passar dig bäst. Köpet kan alltid betalas i sin helhet närsomhelst, innan förfallodag. Sedvanlig kreditprövning sker efter att personuppgifterna lämnats i kassan, i vissa fall innebär detta att en kreditupplysning tas. En kopia på kreditupplysningen kommer i så fall skickas hem till dig. Har du några frågor så kan du ringa 08-51493113 för närmare information.

   Exempel på effektiv ränta vid köp om 10 000 kr, löptid 12 månader, 0 % ränta, uppläggningsavgift 195 kr, aviavgift 29 kr: 10,68 %.

   

Leverans

 • Varorna skickas av oss vald speditör vanligtvis med Posten eller DHL och hämtas ut på närmaste utlämningsställe. Normal leveranstid är ca 2 -10 arbetsdagar från det att ordern är mottagen och bekräftad. Beroende på vilket fraktsätt som används.

Ej utlösta paket

Paketet ligger på Postens utlämningsställe under två veckor. Skulle paketet inte hämtas, så returneras varorna till oss. För alla paket som inte löses ut förbehåller vi oss rätten att debitera kostnader för returfrakt, expeditionsavgift och hanteringsavgift, för närvarande 400 kr.

Byte och returer

Du har 14 dagars returrätt efter mottagandet av varan. Denna rätt gäller endast om varan skickas tillbaka i oskadat och obrutet skick samt är välpaketerad. Retur sker som vanligt paket eller brev, inte som postförskott eller efterkrav. Returkostnaden står du själv för. Kontakta alltid oss innan du retunerar en vara.

Reklamation

Om en vara är felaktig eller felexpedierad ska du så snart som möjligt kontakta oss och ange felet, så får du information om hur du ska gå tillväga. Vi står för kostnaden vid dessa returer.

Transportskador

Vi står för alla skador, som kan uppstå vid transport till dig som kund. Om du vid mottagandet av ditt gods, upptäcker att det är transportskadat, skall du omedelbart anmäla detta till Posten eller transportören. Om dessa inte åtar sig skadeansvaret, skall du kontakta oss. Vid retur från kund till oss, står kunden för skador som kan uppstå under transporten.

Villkor vid köp

För att handla på www.litooffroad.se måste du ha fyllt 18 år eller ha målsmans godkännande.

Sekretess

LiTo Offroad tar ansvar för alla personuppgifter som du lämnar till oss. Uppgifterna används för att vi ska kunna administrera dina inköp. Ingen obehörig har tillgång till vårt kundregister och uppgifterna lämnas inte ut till tredje part. Du har rätt att kostnadsfritt en gång per år begära information om hur dina personuppgifter används. Begäran skickas till kontakta@litooffroad.se.

Eventuella falska beställningar och bedrägeriförsök polisanmäls. Vi kommer vid dessa tillfällen bistå Polisen i utredningsarbetet med nödvändig information.

Force majeure

Vi anser oss befriade från förpliktelsen att fullgöra nämnda avtal i händelse av naturkatastrof, stridsåtgärder på arbetsmarknaden, myndighetsbeslut, uteblivna leveranser från underleverantörer samt jämförbara händelser utanför vår kontroll vilka ej skäligen kunnat förutses eller undvikas.